Onze Diensten

Strategie

Aan het begin van elke onderneming is idealisme een krachtige drijvende kracht. Wij geloven dat succesvolle merken een hoger ideaal als kern hebben, iets dat een beroep doet op universele menselijke motivatie. We nemen dus het doel van een merk - het beste van zichzelf - en combineren het met voor jouw merk relevante culturele en maatschappelijke ontwikkelingen ( sense of place ) en trends om letterlijk en figuurlijk het ideale plaatje te creëren: een visie op hoe de wereld zou moeten zijn, gekoppeld aan het besluit om ervoor te werken. Dit is de ideale start voor het unieke verhaal van elk merk. It’s Story Making, en het is de eerste stap die we zetten.

 

Positionering

Het vinden van het zogenaamde gat in de markt. Wat is de doelgroep, wat houd ze bezig en hoe bereik je die? Het merk op de kaart zetten door het te introduceren bij de gewenste doelgroep met behulp van een introductie campagne of door het geven van ideëen voor promotionele acties en producten behoort tot de mogelijkheden. In deze fase kunnen ook de planningen en kosten inzichtelijk worden gemaakt voor design en productie.

 

Design

Daarna gaan we aan de slag met het vinden van boeiende manieren om dat verhaal emotioneel tot leven te brengen, dit met behulp van design. We zorgen er natuurlijk voor dat dat design de juiste doelgroep bereikt en hen overhaalt tot actie over te gaan, waar ze ook zijn! We kunnen je nog veel meer vertellen over alle geweldige dingen die gebeuren als je ons proces volgt. Maar soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden en is de beste manier om een ​​verhaal te vertellen, om het werk voor zich te laten spreken. 

 

Productie

Huisstijlen

Logo ontwerp en beeldmerk
Typografie en kleurenpalet
Vistekaartjes en Briefpapier

Websites & Webshops

Design en development

Verpakkingen

Verzendboxen 
Food packaging

Drukwerk

Styleguides
Magazines/Brochures
Posters POS Materials
Flyers

Campagnes

Foto en Video productiebegeleiding
Drukwerkbegeleiding

 

 

Waarom design essentieel is

  • Lonely Planet

    Bij het creeeren van een merk doen we onderzoek naar de “sense of place” en maatschappelijke ontwikkelingen en trends om letterlijk en figuurlijk het ideale plaatje te creëren: Het is daarom niet verbazend dat van Lonely Planet’s “top 10 plaatsen om te eten & drinken off-the-beaten-track in Amsterdam”, vijf door ons ontworpen zijn!