Over ons

INSIDE the STUDIO

Deze helderwitte ruimte en een prachtige plek om te ontwerpen, illustraties te maken, fotoshoots te doen en is zeer geliefd bij ons en onze klanten. Het ronde boogvormige plafond onder het spoor waar de treinen van AMS Centraal Station over ons hoofd rijden heeft zeker zijn charme. Gelegen direct achter de Haarlemmerdijk in de Jordaan in Amsterdam, zijn er tal van creatieve hotspots en conceptwinkels in de buurt, die altijd een bron van inspiratie vormen en vanhieruit is het de perfecte plek om de stad Amsterdam te verkennen.

INSIDE the STUDIO

Nina Quax

Founder & Creative Director

De studio is mijn baby - voor al mijn creatieve avonturen! Na het opdoen van ervaring bij een ontwerpbureau voor de retail en twee modelabels, richtte ik Nina Quax Creative Studio 10 jaar geleden op. Ik vind mijn inspiratie voor het creëren van merken in het dagelijks leven: schoonheid is in het oog van de toeschouwer zoals ze zeggen ...

Our Team

Alex Betenheuser

Graphic and Webdesigner

Ik ben Alex, een grafisch en webdesigner hier in de studio. Net als Brazilië, waar ik oorspronkelijk vandaan kom, gaan mijn warmte en vrolijkheid mooi gepaard met de kunstzinnig-creatief-vrij-denkende benadering van het leven die ik van de Nederlanders heb geërfd. Ik hou ervan om alles te mixen en dat te vertalen naar gedurfde, betekenisvolle en visueel aansprekende ontwerpen. Design, samen met zwarte koffie, is waar ik elke ochtend mijn bed voor uitkom. Ik ben ook een fan van punk-groovy-psychedelische-funky-rock muziek, alles wat mystiek is, reizen en Amsterdam zelf, mijn favoriete plek in de wereld.

Laurie Stierum

Junior Graphic Designer

Hi! Ik ben Laurie een graphic designer en het nieuwste lid van team Nina Quax. Ik heb een voorliefde voor kleur en druk werk. In mijn designs ga ik het liefst op zoek naar verfrissende en verassende combinaties. Zo creëer je altijd weer wat unieks en visueel spannends Ook hou ik ontzettend veel van koffie en zul je me nooit vinden zonder iets van chocolade op mn bureau.

Antonio van der Zouwen

Marketing & Sales

Antonio is verantwoordelijk voor de marketing & business development van Nina Quax Creative Studio. Samen met collega’s werkt hij aan marketing content voor social kanalen, het eerste contact met de studio is vaak met hem. Tijdens onze projecten onderhoud Antonio het klantcontact en als het resultaat opgeleverd is kan hij helpen met de implementatie en toepassing van ons werk binnen jouw organisatie.

You?

Intern

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken. Stuur voor open sollicitaties je portfolio naar: [email protected]

Voor wie we graag werken

We zijn er voor iedereen die zaken wil doen, loyale communities wil opbouwen en mindsets wil veranderen. Wij werken graag met merken en bedrijven die de wereld willen verbeteren. We hebben inmidels flink wat ervaring in het op de kaart zetten van onderontwikkelde gebieden / plekken van de stad. We doen dit voor- en in samenwerking met project ontwikkelaars, gemeentes, horeca ondernemers en culturele instellingen. Maar ook high traffic locations zoals Schiphol airport, Het Centraal Station van Eindhoven, Batavia stad behoren tot ons werkveld. Juist op deze plekken is er behoefte aan sense of place en daar helpen wij graag bij!

neem contact op