Strand Deining

Onze studio werd gevraagd om de branding en een grafisch vormgevingsconcept te ontwikkelen voor strandpaviljoen Deining in Castricum aan Zee.

Strandpaviljoen Deining is al decennialang een begrip in Castricum. Eind van 2021 opent een nieuw strandpaviljoen met een gehele nieuwe look and feel. Naast het ontwikkelen van een nieuw grafisch vormgevingsconcept hebben we ook mogen nadenken over een nieuwe naam. De nieuwe naam die werd gekozen voor het nieuwe concept is: Strand Deining.

Order

Branding & Graphic design

Logo

Illustrations

Menu's 

Signing

Merchandise & Packaging

Client

Strandpaviljoen Deining
strand Deining

Het best bewaarde geheim tussen stad en wad!

De Noordzee was een van de belangrijke inspiratiebronnen voor de nieuwe look and feel van de nieuwe huisstijl. Onze inspiratie voor het vormgevingsconcept haalden we uit de naam, de bewoners van zee en strand, de seizoenen en de emotionele waarde van even uitwaaien.

De sfeer van het vormgevingsconcept is kleurrijk, fantasievol met handgemaakte illustraties

Ook hebben we een visuele associatie met muziekfestivals gemaakt door inspiratie te halen uit posters van Coachella, Woodstock en Glastonbury voor de keuze in het lettertype. Het deinen op muziek en psychedelische beelden van een alternative state of mind.


 

Hoodies

Koffiebekers

Koffiebekers

Vetrvrij papier

Vetrvrij papier