Inspiratie Tours & Trend books

Wat zijn relevante culturele en maatschappelijke ontwikkelingen voor je merk?

Het onderzoeken van sociale en culturele ontwikkelingen die relevant zijn voor uw merk, maakt deel uit van het bepalen van de merkstrategie: de eerste stap in ons branding proces. We vertellen je graag over alle geweldige dingen die gebeuren wanneer je ons proces volgt. Maar soms wil je als bestaand merk of bedrijf extra inspiratie en ideeën, zonder ergens aan vast te zitten. Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe locatie opent voor een winkel of restaurant,  een nieuwe of andere doelgroep of nieuwe medewerkers wil hebben. Daarom bieden we onze trendtours en trendbooks nu ook apart aan!

Sense of place & trends

Samen formuleren we de onderzoeksvraag tijdens een intake. Je ontvangt ook huiswerk voor de voorbereiding. Vervolgens stellen we een inspiratietour samen of een trendboek, of kies voor de combi-deal van beide.

Tour

De inspiratietour is een wandel- of fietstocht waarbij we ideeën, succesverhalen en kennis met u delen en het is een geweldige kans voor teambuilding. We bespreken vooraf uw wensen, zoals onderwerp en locatie voor tijdens de intake. Je krijgt ook huiswerk om voor te bereiden. De rondleiding bevat ook documentatie om mee naar huis te nemen.

Trendbook

Samen formuleren we een onderzoeksvraag tijdens een intake. Je krijgt ook huiswerk om voor te bereiden. Vervolgens stellen we een inspirerende presentatie samen die we in onze studio houden. Je ontvangt achteraf ook het trendboek om mee naar huis te nemen, of kies voor de combi-deal met een rondleiding.

Combideal

Samen formuleren we een onderzoeksvraag tijdens een intake. Je krijgt ook huiswerk om voor te bereiden. De eerste stap is de inspiratietour zoals hierboven beschreven, plus een presentatie in onze studio, we delen onze analyse van de tour en geven een presentatie van wat wij denken dat relevante culturele en sociale ontwikkelingen en trends zijn.

Het trendboek dient als referentiedocument voor alle partijen die bij het merk zijn betrokken en kan worden gebruikt om uw merk verder te bouwen of te versterken.

Boek nu