Onze Diensten

We make your brand stand out…

1

    Story Making Merkstrategie

 

Aan het begin van elke onderneming is idealisme een krachtige drijfveer. Wij geloven dat succesvolle merken een hoger ideaal als kern hebben, iets dat een beroep doet op universele menselijke motivatie. We nemen dus het doel van een merk - het beste van zichzelf - en combineren het met voor jouw merk relevante culturele en maatschappelijke ontwikkelingen ( sense of place ) en trends om letterlijk en figuurlijk het ideale plaatje te creëren: een visie op hoe de wereld zou moeten zijn, gekoppeld aan het besluit om ervoor te werken. Dit is de ideale start voor het unieke verhaal van elk merk. It’s Story Making, en het is de eerste stap die we zetten.

2

    Story Telling Positionering

 

Daarna gaan we aan de slag met het vinden van boeiende manieren om dat verhaal emotioneel tot leven te brengen, dit met behulp van story telling. We zorgen er natuurlijk voor dat dat verhaal de juiste doelgroep bereikt en hen overhaalt tot actie over te gaan, waar ze ook zijn, met de kunst van het verspreiden van verhalen. Het vinden van het zogenaamde gat in de markt. Wat is de doelgroep, wat houd ze bezig en hoe bereik je die?

3

    Story Spreading Merkcreatie

 

Het merk op de kaart zetten door het te introduceren bij de gewenste doelgroep met behulp van een introductie campagne of door het geven van ideëen voor promotionele acties en producten. In fase kunnen ook de (toekomstige) planningen en kosten inzichtelijk worden genaakt.

4

    Vormgeving Productie

 

We kunnen je vertellen over alle geweldige dingen die gebeuren als je dit proces volgt. Maar soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden en is de beste manier om een ​​verhaal te vertellen, om het werk voor zich te laten spreken.

 
daily-news

…with custom made design & illustrations…

Design van A to Z

Huisstijlen

Logo ontwerp en beeldmerk
Typografie en kleurenpalet
Vistekaartjes en Briefpapier

Websites & Webshops

Design en development

Verpakkingen

Verzendboxen 
Food packaging

Drukwerk

Styleguides
Magazines/Brochures
Posters POS Materials
Flyers

Campagnes

Foto en Video productiebegeleiding
Drukwerkbegeleiding

 

 

 

 

...and create a more beautiful world.

We zijn er voor iedereen die zaken wil doen, loyale communities wil opbouwen en mindsets wil veranderen. Wij werken graag met merken en bedrijven die de wereld willen verbeteren. 

We hebben inmidels flink wat ervaring in het op de kaart zetten van onderontwikkelde gebieden / plekken van de stad. We doen dit voor- en in samenwerking met project ontwikkelaars, gemeentes, horeca ondernemers en culturele instellingen.

Maar ook 'high traffic locations' behoren tot ons werkveld. Juist op deze plekken is er behoefte aan sense of place.

Journeys

Al onze projecten hebben één ding gemeen: ze nemen ons mee op reis. En omdat de weg om er te komen vaak interessanter is dan de bestemming, hebben we het tijdschrift Journeys gemaakt, een tijdschrift over onze studio en de nieuwste projecten. In het tijdschrift Journeys presenteren we een selectie van plaatsen, mensen, projecten en ontmoetingen die ons hebben vermaakt. We hopen dat je ervan geniet en dat je deel gaat uitmaken van onze volgende reis!

Bestel gratis kopie