The Albert Room

Op de Albert Cuypmarkt, pal in het midden van de Pijp, bent u binnenkort welkom in hotel "The Albert Room" met één slaapkamer. De vervaging van de gebouwen rondom waren onze inspiratie voor het maken van de typografie. Voor de lokale bevolking is de markt met zijn bloemen, augurken en exotisch fruit en groenten iconisch. Deze én de meester Albert zelf hebben ons inspiratie geboden voor het 'old-meets-new-school logo' voor The Albert Room.

Opdracht

Grafisch ontwerpconcept

Opdrachtgever

Bakers & Roasters
Ontwerp mini-kaart voor The Albert Room, Albert Cuypstraat

Stay Local!

Met deze minikaart van het gebied is dat eenvoudig. Slenter over de Albert Cuyp en ontdek een ietwat smakeloze, maar leuke mix van uien in zuur, kouseband, poffertjes, haring, garen en fluorescerende pruiken. Haal een ontbijtje, bekijk de grote exotische kruidenwinkel of koop unieke stoffen voor je volgende creatieve project.

Verhalen vertellen over de buurt

De branding die we voor The Albert Room hebben gemaakt, legt de nadruk op verhalen uit de buurt door de lokale helden met het nodige stukje humor erin meegenomen. "STAY LOCAL" is gemakkelijk omdat de oude markt veel te bieden heeft.


 

Ontwerp voorkant mini-kaart voor The Albert Room, Albert Cuypstraat
Ontwerp mini-kaart, binnenkant, voor The Albert Room, Albert Cuypstraat
Patroon ontwerp voor The Albert Room, Albert Cuypstraat
Ansichtkaarten voor The Albert Room, Albert Cuypstraat
Briefpapier, ontwerp stationary voor The Albert Room, Albert Cuypstraat

Briefpapier

Het briefpapier kan worden gebruikt voor het verzenden van, natuurlijk, brieven, facturen en het kan in een klembord worden gepresenteerd voor arriverende gasten als welkomstbriefje.

Visitekaartjes

Als onderdeel van de grafische identiteit hebben we, naast het briefpapier, ook visitekaartjes ontworpen.

Ontwerp visitekaartjes voor The Albert Room, Albert Cuypstraat