All Greek Streetfood

Verwacht niet dat de Grieken de eerste zijn die nieuwe trends omarmen. Grieken zijn groot in tradities. All Greek Streetfood serveert authentieke recepten uit Tessaloniki, Griekenland naar Birmingham. Bij All Greek Streetfood waarderen ze de kleine dingen. Omdat ze geloven dat ze eigenlijk de grote dingen in het leven zijn. De grootste luxe is tijd. Tijd om de zon de tomaten te laten rijpen. Om offline te gaan, samen zijn met vrienden, je ouders, naar buiten te gaan en te genieten van echte gesprekken.

 Het eten wordt bereid met deze Griekse filosofie en levensstijl in hart en nieren: Less is more: meer smaak, meer kleur, meer geur. Het is een manier van leven, met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Omdat ze lokale Brummies zijn, halen ze hun aandelen zo veel mogelijk uit Birmingham. Kwaliteit is altijd het belangrijkste criterium, dit betekent dat ze waar mogelijk lokale en seizoensproducten gebruiken of importeren van vertrouwde Griekse leveranciers, zonder afbreuk te doen aan de smaak.

Opdracht

Branding & Design Concept

Opdrachtgever

All Greek Streetfood

When tasked with developing a new design concept for Greek streetfood,
we asked ourselves "how should it work?" 

 

 

Simplifying the ordering process

To save precious time and make ordering simple, we divided their countersign in 4 steps and created a design that makes ordering a piece of cake.

Businesscards with loyalty program

Promotional ideas

Menu design

Menu design