Over ons

 

Nina Quax Creative Studio is een onafhankelijke studio voor conceptontwikkeling en design, gespecialiseerd in de horeca, lifestyle en kunst & cultuur branche.

 

Geschiedenis van de studio

Nina Quax creative studio is opgericht in 2008 en is een onafhankelijke studio voor conceptontwikkeling en design in Amsterdam, gespecialiseerd in de horeca, kunst & cultuur en lifestyle branche.

Concept ontwikkeling & Grafisch ontwerp

We volgen de trends en innovaties op het gebied van food en hospitality op de voet, kunst en cultuur zit in ons bloed en we zijn dol op onderzoek doen. In de afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 60 bedrijven geholpen met branding & design. Met deze kennis er ervaring creëren we merken en campagnes die uniek zijn en aanspreken bij de gewenste doelgroep. 

Als je klaar bent voor de grote stap, neem dan contact met ons op en gebruik onze creativiteit voor doelgerichte bedrijfstransformaties. We werken graag mét onze klanten, niet alleen maar vóor ze. Samen kunnen we pas echte impact hebben.

Team Work makes the Dream work

Nina-Quax

Nina Quax

Founder & Creative Director

De studio is mijn baby voor al mijn creatieve avonturen! Na het opdoen van ervaring bij een ontwerpbureau voor de retail en twee modelabels, richtte ik Nina Quax Creative Studio 8 jaar geleden op. Ik vind mijn inspiratie voor het creëren van merken in het dagelijks leven: schoonheid is in het oog van de toeschouwer zoals ze zeggen ...
Morgane-Lambert

Morgane Lambert

Graphic Designer & Illustration

Hoi! Ik ben Morgane, een grafisch ontwerper en illustrator oorspronkelijk uit Frankrijk, maar met wereldwijde belangen. Ik hou van gedurfde en kleurrijke ontwerpen met slimme concepten, rekening houdend met authenticiteit, inclusiviteit, feminisme en culturele achtergrond. Afgezien van te veel snoepen, luister ik graag naar harde muziek tijdens het werk. (Ik ben stiekem-niet-zo-stiekem fan van K-pop en Dance muziek.) (• ε •)
Ricardo Mateus

Ricardo Mateus

Graphic Design Intern

Hi I’m Ricardo, from Lisboa, Portugal. I studied Communication Design in Fine Arts College in Lisboa and then moved to Porto to take my masters in Graphic Design and Editorial Projects.I enjoy working with print, playing with typography, thinking of new identities and exploring a bit of digital. My personal interests include going to concerts, all things Drag Queens and avocado toasts. Nice to meet you!

Journeys

Al onze projecten hebben één ding gemeen: ze nemen ons mee op reis. En omdat de weg om er te komen vaak interessanter is dan de bestemming, hebben we het tijdschrift Journeys gemaakt, een tijdschrift over onze studio en de nieuwste projecten. In het tijdschrift Journeys presenteren we een selectie van plaatsen, mensen, projecten en ontmoetingen waar we van genoten hebben. We hopen dat het je inspireert en dat je deel gaat uitmaken van onze volgende reis!

Bestel gratis kopie