Over ons

INSIDE the STUDIO

Deze helderwitte ruimte en een prachtige plek om te ontwerpen, illustraties te maken, fotoshoots te doen en is zeer geliefd bij ons en onze klanten. Het ronde boogvormige plafond onder het spoor waar de treinen van AMS Centraal Station over ons hoofd rijden heeft zeker zijn charme. Gelegen direct achter de Haarlemmerdijk in de Jordaan in Amsterdam, zijn er tal van creatieve hotspots en conceptwinkels in de buurt, die altijd een bron van inspiratie vormen en vanhieruit is het de perfecte plek om de stad Amsterdam te verkennen.

INSIDE the STUDIO

Our Team

nina

Nina Quax

Founder & Creative Director

Hi, mijn naam is Nina, de studio is mijn baby - voor al mijn creatieve avonturen! Na het opdoen van ervaring bij een ontwerpbureau voor de retail en twee modelabels, richtte ik Nina Quax Creative Studio 10 jaar geleden op. Ik vind mijn inspiratie voor het creëren van merken in het dagelijks leven: schoonheid is in het oog van de toeschouwer zoals ze zeggen ...

Julia Gore-Koenig

Graphic Designer & Illustrator

Julia, ook bekend als Goko Jun, grafisch ontwerper en illustrator uit Frankrijk met wereldwijde ervaring. Ik hou ervan om mijn passie voor grafisch ontwerp te verzoenen met mijn activisme, zoals feminisme of antiracisme, met krachtige vrouwen, in een vrolijk en kleurrijk universum. Ik hou er meestal van om in mijn creaties te experimenteren, met gedurfde kleuren en korrelige textuur, met een vleugje magisch/astrologisch ontwerp. Ik ben niet alleen een ontwerper: ik ben ook een denker. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een goed concept met een sterke boodschap een goed ontwerp maakt. Ook: ik ben een liefhebber van edelstenen met een passie voor magie en mythologie.

Antonio van der Zouwen

Marketing

Antonio is verantwoordelijk voor de marketing & business development van Nina Quax Creative Studio. Samen met collega’s werkt hij aan marketing content voor social kanalen, het eerste contact met de studio is vaak met hem. Tijdens onze projecten onderhoud Antonio het klantcontact en als het resultaat opgeleverd is kan hij helpen met de implementatie en toepassing van ons werk binnen jouw organisatie.

You?

Intern

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken. Stuur voor open sollicitaties je portfolio naar: [email protected]

Voor wie we graag werken

We zijn er voor iedereen die zaken wil doen, loyale communities wil opbouwen en mindsets wil veranderen. Wij werken graag met merken en bedrijven die de wereld willen verbeteren. We hebben inmidels flink wat ervaring in het op de kaart zetten van onderontwikkelde gebieden / plekken van de stad. We doen dit voor- en in samenwerking met project ontwikkelaars, gemeentes, horeca ondernemers en culturele instellingen. Maar ook high traffic locations zoals Schiphol airport, Het Centraal Station van Eindhoven, Batavia stad behoren tot ons werkveld. Juist op deze plekken is er behoefte aan sense of place en daar helpen wij graag bij!

neem contact op