What design can do

What design can do

Dankzij een krachtig en sterk merk, wordt het voor jou als ondernemer makkelijker om je producten of diensten te verkopen en klanten binnen te halen. Bij bekende bedrijven zijn tal van voorbeelden te noemen: waarom is de gele M bijvoorbeeld zo sterk als merk? En waarom is de Kerstman rood en wit? Maar niet alleen voor grote bedrijven, maar ook als kleine ondernemer is design van levensbelang. Een goed, herkenbaar design is schaalbaar en herkenbaar, waardoor je makkelijker groeit en ook voorbereid bent op de toekomst wanneer je gegroeid bent. In haar e-book What great design can deliver gaat Nina Quax in op alle ins en outs van design. Zij vertelt wat design zo belangrijk maakt en hoe jij design in kan zetten om verder te groeien. Wil jij ook zoiets kunnen?

Download het e-book

Inside the Studio

Een kijkje achter de schermen in onze creative playground

Journeys

De toegevoegde waarde van design is groot: door goed design kun je klanten makkelijker binnen halen en jezelf op een herkenbare manier in de markt zetten die bij jouw bedrijf past. In haar e-book What great design can deliver legt Nina aan de hand van haar eigen business cases uit wat design concreet voor jouw bedrijf en voor jou als ondernemer kan betekenen. Download nu snel en simpel het gratis e-book door je e-mailadres hieronder in te vullen! Nina Quax is eigenaar van een onafhankelijke studio voor concept & design, gevestigd in Amsterdam. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring in de designbranche en heeft meer dan 60 bedrijven geholpen met het opzetten van een herkenbaar, toekomstbestendig design. Ze heeft een aantal toonaangevende klanten op het gebied van design gehad, zoals Grand Café Schiphol Plaza en het Street Art Museum Amsterdam.

Vraag nu aan!

Ontvang ons E-book Journeys

Vul hier je gegevens in en binnen 24 uur ontvang je het e-book, wil je het e-book als magazine opgestuurd hebben, bel ons dan op 06-28174670 dan sturen wij het per post.